دیوار چین | طولانی‌ترین دیوار جهان

دیوار بزرگ چین از شناخته شده‌ترین بناهای تاریخی دنیاست. این جاذبه‌ی تاریخی خود به تنهایی یکی از قطب‌های گردشگری کشور چین است که میلیون‌ها توریست‌ها را به سمت خود می‌کشد. دیوار چین، طولانی‌ترین دیوار و حتی سازه‌ی ساخته شده در تمام دنیا از دیرباز تاکنون است. اما آیا می‌دانید چرا دیوار چین مشهور شده است؟ دلیل ساخت دیوار چین چه بوده است؟ دیوار چین بین کجا کشیده است؟ این دیوار بزرگ چند متر یا کیلومتر است؟ دیوار چین چند سال قدمت دارد؟ به دست چه کسی ساخته شده است؟ برای پاسخگویی به تمامی سوالات اشاره شده و دیگر سوالات ذهنی خود با این مقاله جهت شناخت بیشتر دیوار چین با چارتر 118 همراه شوید.

دیوار چین

دیوار چین را بهتر بشناسیم!

دیوار چین بزرگ‌ترین پروژه مهندسی در جهان شناخته شده است. برای ساخت این دیوار چند هزار کیلومتری چندین و چند سال، هزاران نفر تلاش کردند. این دیوار با هدف جلوگیری از حمله افراد خارجی به کشور چین ساخته شده است. بنابراین می‌توان گفت دیوار بزرگ کشور چین با هدف نظامی و دفاعی در برابر حمله دشمنان منطقه شمالی ساخته شده است. با ساخت این دیوار بزرگ و عجیب امپراطوری چین از تهدیدات جنگی کشورهای بیگانه در امان ماند. اما امروزه این دیوار دفاعی و نظامی به یکی از معروف‌ترین جاهای تاریخی جهان شهرت گرفته است.
دیوار بزرگ دفاعی چین یکی از عجایب هفتگانه دنیا نیز به شمار می‌رود. این دیوار نشان دهنده‌ی قدرت و نبوغ کشور چین است. علاوه بر این دیوار چین در سال 1987 به عنوان یکی از آثار مهم جهانی به فهرست میراث فرهنگی یونکسو اضافه گردید. این دیوار به صورت یک باره ساخته نشده است و حاصل تلاش سلسه‌های مختلف در طی قرن‌ها می‌باشد.

تاریخچه مختصری درباره دیوار چین

براساس تحقیقات باستان شناسی و تاریخی که در طول سال‌ها و قرن‌ها بر روی دیوار چین انجام شده استٍ؛ قدمت این دیوار به سده پنجم بازمی‌گردد. در واقع ساخت دیوار چین سه قرن یعنی از سده پنجم تا سده هشتم به طول انجامید. دیوار بزرگ چین در دروان حکومت شین هوانگ ساخته شده است. شن هوانگ از امپراطوران مهم کشور چین بوده است که از سال 210 تا 259 پیش میلاد بر چین حکومت کرده است. این امپراطور نامی دستور می‌دهد تا دیوار یک پارچه بزرگی در مرز شمالی جای دیوارهای بین شهری را بگیرید.
پس از مرگ وی و سقوط حکومت برخی از قبایل شمالی با خراب کردن قسمتی از دیوار به چین وارد می‌شوند. اما در چندین و چند دوره و در سلسه‌های مختلف پادشاهی چین این دیوار دفاعی و نظامی بارها ویران و مجدد بازسازی و حتی تکامل یافته‌تر می‌شود. بنابراین دیوار چین 2 قرن پیش از میلاد مسیح ساخته شده است. بخش‌های مهم آن نیز در سال‌های 14-15-16-17 میلادی تکمیل گشته است.

 

اطلاعات اصلی دیوار بزرگ کشور چین

اطلاعات دیوار چین

  • دیوار تاریخی چین بیش از 2300 سال قدمت دارد.
  • دیوار چین 2116618 کیلومتر طول دارد.
  • دیوار بزرگ چین بین 9 استان در کشور چین عبور کرده است.
  • دیوار چین به طور متوسط 7.88 متر و در برخی نقاط 14 متر است.
  • بقاهای باقی مانده از دوران مینگ 8851 کیلومتر طول دارد.
  • دیوار بادالینگ هر ساله بیش از 60 تا 70 هزار نفر می‌رسد.
  • بازسازی دیوار چین در سال 1957 آغاز شده است.
  • حدود 3/1 دیوار چین بدون هیچ دلیل ناپدید شده است.

 

چگونگی ساخت دیوار چین از دیرباز تاکنون 

نحوه ساخت دیوار چین
همانطور که قبل‌تر نیز اشاره کردیم؛ دیوار چین کنونی به صورت یکباره ساخته نشده است. این دیوار به مرور ساخته شده است که به دو فاصله زمانی دیوار مدرن چین و دیوار اولیه نیز تقسیم می‌شود.


دیوار اولیه چین

دیوار چین در ابتدا یک دیوار پیوسته و عظیم نبوده است. در واقع شکل در گذشته دیوارهای کوچکی به عنوان مرز در بین ایالت‌ها کشیده شده بود. اما پس از دستور امپراطور چین این دیوارها به یکدیگر متصل می‌شوند. قسمت‌های اولیه دیوار چین که 200 سال پیش ساخته شدند از استحکام خوبی برخوردار نبوده است. علاوه بر این دیوار بزرگ چین در طی سالیان سال بر اثر شرایط آب و هوایی دچار فرسایش جدی شد. دیوار چین در دوره‌های مختلف تاریخی گاها مورد توجه یا بی توجهی یک سلسه قرار می‌گرفته و  با کاربری‌های مختلف چون فرهنگی، تجاری و دفاعی مورد بازسازی قرار می‌گرفته است.


دیوار مدرن چین

در نزدیکی پکن نیز یک سازه عظیم و نامی وجود دارد که در طی قرن 15-16 میلادی و در زمان مینگ ساخته شده است. این سازه به شکل مدرن، با تکنیک‌های نوین و از متریال بهتر و پیشرفته‌تری ساخته شده است که آن را با دیوار چین اشتباه می‌گیرند.


بررسی معماری عجیب دیوار چین 

دیوار چین در بخش شمالی قرار دارد و این برخی از قسمت‌های آن از مناطق پست و مرتفع عبور کرده است. به همین دلیل قسمت‌های مختلف این دیوار به صورت بالا و پایین است که در هنگام بازدید از این جاذبه کاملا حس خواهد شد. البته برای آن که شیب فراز و نشیب‌ها نفسگیر است در مناطق کوهستانی پله تعبیه شده است. معماری دیوار چین یک معماری یکپارچه نیست. چرا که این دیوار در 20 قرن ساخته شده و هر بخش آن دارای یک سبک خاص باشد که زیباترین آن بخش شهر پکن است. استفاده از مصالح مورد استفاده در دیوار چین نیز بر معماری این دیوار عظیم تاثرگذار بوده است. 

قسمت‎‌های اصلی معماری دیوار چین عبارتند از:

دیوارها

دیوارها مهم‌ترین بخش این سازه هستند که ارتفاعی بین 6 تا 9 متر دارند. عرض پایه‌ها نیز حدودا بین 6 و نیم تا 5 و نیم متغییر است. جذاب‌ترین بخش این دیوارها این است که از دایک رودخانه، تنگه‌ها، صخره‌های کوه به جای دیوار برای مرزکشی استفاده شده است.


گذرگاه

گذرگاه‌ها در بخش‌‌هایی از دیوار بلند چین به چشم می‌خورند. این گذرگاه‌ها در واقع مسیرهای امن تجاری هستند که در متر ارتفاع و 5 متر عرض ارند. از این بخش برای عبور اسب، سرباز و تجار بازرگانی بهره برداری می‌شده است.


برج‌های علامت دهی

برج‌‌های علامت دهی یا سنگرهای بلند معمولا بر روی تپه‌ها و در فاصله 18 کیلومتری از هم قرار گرفتند. این برج‌ها برای انتقال اطلاعات نظامی با دود و آتش و فانوس ساخته شده است. در پایین برج‌ها نیز استراحتگاهی برای سربازان به چشم می‌خورد.
 

اطلاعاتی درباره کارگران دیوار چین

کارگران دیوار چین
ساخت پروژه دیوار عظیم چین یک پروژه سنگین بوده است. برای ساخته شدن این دیوار باشکوه هزینه‌های زیادی صرف شده است. یکی از این هزینه‌های بزرگ علاوه بر تهیه مصالح، نیروی انسانی بوده است. بر طبق تحقیقات در این باره تخمین زده شده است که برای ساخت این دیوار بزرگ حدود 700 نفر زحمت کشیدند. از این 700 هزار نفر حدود 500 هزار نفر را مردم عادی که شامل کشاورزان و باغداران بودند تشکیل دادند و حدود 300 هزار نفر از سربازان کشور بودند.
اما نکته دیگری که در مورد کارگران دیوار چین بسیار شنیدنی است؛ این است که در زمان ساخت دیوار بزرگ چین، بیش از 400 هزار کارگر کشته شدند. درباره چگونگی مرگ کارگران مطالب قابل توجهی ذکر نشده است؛ اما گفته می‌شود که اجساد میان دیوارها دفن شدند.

معرفی بخش‌های اصلی دیوار بزرگ چین

دیوار بزرگ کشور چین با آن ابهت به طور کلی از سه بخش تشکیل شده است. بخش داخلی، بخش خارجی و فضای اطراف دیوار سه قسمت اصلی این سازه هستند.

بخش داخلی دیوارها

بخش داخلی روی دیوارها از فضا یا گذرگاه روی دیوار و برج‌های آتش تشکیل می‌شود. این قسمت ظرفیت 1 میلیون سربا ر داشته است که به صورت سه شیفت کار می‌کردند. برج‌های آتش نیز دارای مساحتی مختلف تا 35 متر مربع هستند. بر روی این دیوار تصویر برخی از جنگ‌ها به صورت سنگ نگاره کشیده شده است.


بخش خارجی دیوارها

بخش خارجی دیوار چین همان بخشی است که عظمت این دیوار را به تصویر می‌کشد. برج‌ها، دیوارهای سنگی و آجری، ساختار و معماری برج‌های آتش، مجسمه‌های اساطیری چینی از خارج دیوارها جلوه گری می‌کنند. بخش خارجی دیوارها را می‌توان موزه تاریخی کشور چین دانست.


فضای اطراف دیوارها

دیوار چین در کوه و کوهستان و در میان جنگل‌ها کشیده شده است. بنابراین از فضای اطراف دیوارها را طبیعتی دیدنی و چشم نواز در برمی‌گیرد. علاوه بر این ساختمان‌های تاریخی بسیاری چون سربازخانه، استبل و... نیز در اطراف دیوار دیده می‌شود.

محبوب‌ترین قسمت‌های دیوار چین

محبوبترین قسمت های دیوار چین

دیوار دیوار چین یک دیوار بسیار طولانی است که بازدید از تمامی قسمت‌های آن ممکن نمی‌باشد. بخشی از این دیوار از زیبایی خاص و بخش دیگر از جنبه تاریخی معروف‌تر هستند. بنابراین ما در این قسمت بهترین بخش‌های دیوار بزرگ چین را به شما معرفی خواهیم کرد.

بادالینگ

بادالینگ دیوار چین معروف‌ترین بخش از دیوار چین است. این قسمت همیشه مملو از گردشگران است. بادالینگ در گذشته بخش تجاری دیوار بوده که در ارتفاعات واقع شده و به خوبی مورد بازسازی واقع شده است.

جویونگ گوان

این قسمت نیز به دیوار بادالینگ بسیار نزدیک است. جویونگ گوان در 50 کیلومتری شمال غرب پکن است و از دوره مینگ بیادگار مانده است.

موتیانیو

طولانی‌ترین بخش دیوار چین موتیانیو است. این قسمت 5.4 کیلومتر است و مسیری زیبا و مرتفع برای پیاده روی و لذت بردن از دیوار چین است.

سیماتای

سیماتای به چشم انداز بی نظیری که دارد شهرت دارد. این بخش به پل سنگی و پله‌های برج پری می‌رسد. این قسمت بسیار خلوت و بکر است.

جینشانلینگ

جینشانلینگ دومین قسمت بازسازی نشده از دیوار چین است. در این قسمت برج‌های زیادی وجود دارد که در دوره مینگ ساخته شدند. برج‌های مرمری و سوراخ‌های تیراندازی نشان از زیبایی دیوار چین دارند.

جیانکو

بزرگ‌ترین برج باقی مانده از دوره مینگ که 36 روزنه دارد در بخش جیانکو واقع شده است. این بخش برای افراد ماجراجو مناسب است چرا که مسیری سخت دارد.

هوانگ هواچنگ

این بخش دیوار چین بسیار زیباست و به شکل هلال ماه است. دریاچه هائومینگ نیز در کنار این دیوار خودنمایی می‌کند. اگر دوست دارید در کنار دریاچه از دیوار چین دیدن کنید هوانگ هواچنگ را فراموش نکنید.

گوبیکو

در این قسمت 130 نبرد بزرگ رویداده است. گوبیکو در منطقه کوهستانی است و برای پیاده روی و تماشای برج‌های دیوار چین در طبیعت زیبا عالی است. گوبیکو از دست نخورده‌ترین بخش‌های دیوار چین است.

گذرگاه شانهای

این گذرگاه در استان هبئی است و منطقه‌ای فرهنگی می‌باشد. گذرگاه شانهای خط مقدم دفاعی بوده است. این گذرگاه به شکل مربعی با دیوراهای ضخیم 7 متری با ارتفاع 14 متر و ناقوس بلند در 300 کیلومتری شرقی پکن قرار دارد.

آدرس دیوار بزرگ چین

برای دیوار چین با آن عظمت آدرس دقیقی وجود ندارد. این دیوار با بیش از 7 هزار متر از مناطق بسیاری عبور کرده است.مگر آن که یکی از قسمت‌های  دیوار چین را برای بازدید انتخاب کنید. برای بازدید از بادالینگ و موتیانیو می‌توانید از شهر پکن با تاکسی راهی این قسمت‌ها شوید. برای رسیدن به این دو بخش باید حدود 1 ساعت و نیم تا 2 ساعت در راه باشید. برای بازدید از قسمت‌های دیگر این جاذبه نیز باید بیش از 2 ساعت رانندگی کنید. بهترین، نزدیک‌ترین و کم شیب‌ترین بخش دیوار چین بادالینگ است که سبب جذب توریست‌ها می‌شود. 

 

دیوار چین یکی از مهم‌ترین جاهای دیدنی چین است. این جاذبه جزء قدیمی‌ترین و عظیم‌ترین سازه‌های تاریخی در جهان هستند. با مطالعه این مقاله تاحدودی این جاذبه نامی را شناختید و سبب بالا بردن اطلاع عمومی خود شده‌اید.
در آژانس مسافرتی چارتر 118 انواع بلیط هواپیما داخلی و خارجی ارائه می‌شود. شما می‌توانید برای پروازهای خارجی خود بلیط چارتر هواپیما را از سایت رسمی ما به قیمت مناسب خریداری کنید.


خرید بلیط هواپیما

بدلیل گذشت 15 دقیقه از زمان آخرین بروز رسانی باید جستجوی خود را تکرار نمایید.


جستجوی جدید
×
English العربی

راهنمای نصب اپلیکیشن iOS

1. در مرورگر سافاری در نوار پایین همین صفحه این دکمه را فشار دهید :

2.در منو باز شده ردیف پایین را به سمت چپ بکشید (در iOS13 به سمت بالا بکشید) و این دکمه را فشار دهید :

3. در بالای صفحه این دکمه را فشار دهید :

4. پس از بستن مرورگر، آیکون اپلیکیشن به گوشی شما اضافه شده و آماده استفاده میباشد.

1.في أسفل متصفح Safari ، انقر فوق :

2.في القائمة المنبثقة ، اسحب الصف السفلي إلى اليسار (iOS13 اسحب إلى أعلى) واضغط على هذا الزر:

3. في الجزء العلوي من الشاشة ، اضغط على هذا الزر:

4. بعد إغلاق المتصفح ، أيقونة التطبيق على الهاتف لقد أضفت وجاهزة للاستخدام.

1. In the toolbar on the bottom of the Safari browser, click on :

2. Select the :

3. In the next step, in the top right corner, click on :

4. A shortcut of the app will appear on your home screen, and the app is ready to use.